Atex family

Valget for profesjonelle i risikofylte miljøer - DP4401/DP4801.


Last ned brosjyre »

ATEX-RADIOER I SERIEN MOTOROLA PROFESSIONAL

Valget for profesjonelle i risikofylte miljøer

Trygg og pålitelig kommunikasjon er viktig, enten det er på en oljeplattform, en gassinstallasjon eller i et annet miljø der eksplosjoner kan forekomme.

Motorola har derfor kombinert tre nøkkelelementer: sin ekspertise fra 75 år i kommunikasjonsbransjen, sin brede erfaring med å produsere toveisradioer til bruk i risikofylte miljøer og sin velkjente toveis radioplattform i Professional-serien.

Motorola lanserte sine bærbare Professional radioer i 1999, og disse er nå den uoffisielle standarden for mobil radiokommunikasjon. Porteføljen er utvidet med fire ATEX-versjoner. Dermed har det aldri vært enklere å finne en radio som passer til din organisasjons driftsmiljø og kommunikasjonsbehov.

Motorolas ATEX-godkjente bærbare radioer i Professional-serien gir team-medlemmene umiddelbar tilgang til en eller flere kollegaer ved å trykke på en knapp, uten at det går på akkord med sikkerheten, og muliggjør konstant kontakt i kritiske situasjoner.

Kvalitet og pålitelighet

Motorola bærbare radioer fra Professional-serien tilbyr enestående, krystallklar lydkvalitet ved å aktivere enten Motorolas X-PandTM-teknologi eller "Low Level Expansion". Dette reduserer støyen som vanligvis høres under pauser i samtalen. Når diskresjon er det viktigste, betyr "hviske"-funksjonen at til og med den laveste meldingen kan overføres og forstås. 

Alle radioene har bestått Motorolas strenge Accelerated Life Test som simulerer fem års hard bruk i felten, de er robuste og pålitelige og overholder IP54 for bruk i miljøer der støv og vanninntrengning kan føre til at andre radioer bryter sammen. I tillegg er Motorola Professional-serien for bærbare radioer designet og bygget for å overgå de 11 gjeldende testene for den krevende standarden MIL Spec 810E, det amerikanske militærets kjennemerke på kvalitet.

Sikkerhet

Trykk på den lett synlige, oransje nødknappen for å sette i gang organisasjonens vedtatte nødkommunikasjonsprosedyre.

En separat, tilgjengelig tredjepartsplugg i kontrollbordet for alternativer tilbyr "Mandown"-kapabilitet. Hvis brukeren skulle falle mens han/hun bruker radioen, aktiveres en nødprosedyre. Ekstra sikkerhetsfunksjoner inkluderer en spesialdesignet batterikobling som forhindrer at batterier som ikke er ATEX-godkjente monteres i radioen.

Den låsbare tilleggspluggen har en manipulasjonssikret skrue for å kontrollere bruken av tilleggsutstyr.

Produktivitet

Kanalskannings-funksjonen gjør det mulig å overvåke og besvare aktivitet på forskjellige kommunikasjonskanaler, slik at du unngår tapte anrop. Når du jobber i nærheten av andre brukere eller utenfor anlegget, kan brukerne, ved hjelp av ’Talk-around’ funksjonen, kommunisere uten å benytte systemet eller sentralen.

Økonomi

Alle ATEX-radioer i Motorolas Professional-serie leveres med et etui i mykt skinn og et nydesignet litiumion-batteri som vil overgå kapasitetskravene for de fleste arbeidslag. Organisasjoner som allerede bruker bærbare radioflåter fra Motorola Professional-serien kan bruke eksisterende adaptere og ladere for kjøretøy.

Tilpasningsvennlig

DP4401/DP4801. støttes av en rekke ATEX-godkjent lydutstyr som hodetelefoner, fjernhøyttalermikrofoner og ørepropper som er skreddersydd for dagens radiobrukere.