oilrig

Vi leier ofte ut til bedrifter som trenger rask levering på stedet.

Utleie av produkter

For kortere oppdrag eller prosjektjobber kan det ofte være hensiktsmessig å leie radioer i stedet for å kjøpe disse. Vi har over tusen radioer i vår utleiepark av varierende type, og finner sannsynligvis noen som dekker ethvert behov

Ikke Ex..

For brukere som ikke trenger Ex-godkjent utstyr kan vi tilby blant annet Motorola GP340 og GP300. Disse utrustes som standard med batteri, monofon og bæreveske, samt lader. Skulle det være behov for ekstra batterikapasitet, kan vi også supplere dette.

Ex.

For brukere med krav til Ex-godkjent utstyr, kan vi tilby flere modeller fra Motorola. Den gode, gamle sliteren GP900, og den litt spesielle MTS2000 med trunking software (benyttes på Statoil, Kårstø samt GP 340 og GP 380). I tillegg har vi begynt å fase inn de digitale radioene MOTOTRBO 4401 og 4801 i portefølgen.

Tilbehør..

Vi kan levere det meste, f.eks. headset m/nøklingsenhet, monofon, bæreveske, barrerier, ladere (både enkle og 6-posisjons). Pakken kan inkludere repeatere og faste stasjoner om oppdraget krever det. Ta en telefon eller send en epost (utleie@westcom.no) dersom du har behov for radio for en kortere eller lengre periode.

Gassdeteksjon

Vi har en rekke produkter for gassdeteksjon. Dette inkluderer personlige målere, fastmonterte sensorer og komplette anlegg med måling kombinert med alarmering over radio.

Lei komplett utstyr, ferdig programmert fra Norges ledende leverandør av lukkede nettverk.

Les mer » / Send forespørsel »